Wifi Şifresi Kırma

TheYusufx

Yeni üye
1 Tem 2022
28
6
İlk bir sorum olcak wifi şifresi kırmak zor mudur

Diğeri ise nasıl kırabilirim önerdiğiniz bir video veya hazır kod var mı
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

HAKStudio

Üye
16 Ocak 2019
94
7
Birkaç yıl önce bu konuyla alakalı çok fazla araştırma yaptım. Sözlük ve Evil Twin yöntemlerini kullanabilirsin. Eğer hedef ağ orijinal şifresini kullanıyorsa sözlük ile yapman çok vakit alır. Bundan dolayı Evil Twin kullanman gerekir. Hedef ağı devre dışı bırakıp aynı isimde şifresiz yeni ağ oluşturulur ve şifre girilmesi istenir. Hedef ağın sahibinin bu konularla alakalı bilgisi varsa büyük ihtimal düşmez. Eğer bu yöntemi kullanacaksan iyi bir wifi adaptörün olması gerekmektedir. Minimum 400 TL gözden çıkartman gerekir. Sözlük yöntemi için internette 2-3 gb lık dosyalar var bunları kullanabilirsin ancak bunun için ekran kartının yada işlemcinin iyi olması gerekmektedir. Eğer ağın şifresi sözlükte varsa şifre bulunmuş olur. Birde en basit yol olan şifreyi kibarca isteme yolunu kullanabilirsin. Yani olarak benim bildiğim kesin bir yol yok. Bu konuyu tabiri caizse kafayı yiyene kadar araştırdım. Sonuç olarak bence uğraştığına değmez. Parasını verip internet almak daha mantıklı. Yine de uğraşmak istiyorsan şu ana kadar en basit ve kullanışlı gördüğüm Airgeddon'u kullanabilirsin. Bunun için Linux kullanman gerekiyor. Kali kullanırsan daha az uğraştırır. Bu bilgileri kullanırsan yapacağın işlemlerden sorumlu değilim, tüm sorumluluk sana ait. Yalnızca merakını gidermek için yazdım. Link: GitHub - v1s1t0r1sh3r3/airgeddon: This is a multi-use bash script for Linux systems to audit wireless networks.
 
28 Eyl 2009
132
75
admin.php
Bunu izledim şimdi biraz kafam karıştı sahte wifi oluşturarak sonra bişiler yaparak onun şifresini öğrenebilicek miyiz
Şeytani ikiz saldırısı aslında bir sosyal mühendislik saldırısıdır. Kurbana Sahte bir modem giriş sayfası gösterir ve kurbanda o ekranda modem bilgilerini girer girmez terminalde ekranımıza düşer :)
Eğer sorununa yardımcı olduysa çözüldü olarak işaretler misin?
 

TheYusufx

Yeni üye
1 Tem 2022
28
6
Şeytani ikiz saldırısı aslında bir sosyal mühendislik saldırısıdır. Kurbana Sahte bir modem giriş sayfası gösterir ve kurbanda o ekranda modem bilgilerini girer girmez terminalde ekranımıza düşer :)
Eğer sorununa yardımcı olduysa çözüldü olarak işaretler misin?
He anladım bizim sahte oluşturduğumuz wifi yi kendi şeyi sanacak sonra oraya şifresini yazınca bizim olcak dimi doğru anladım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.