Herkese öncelikle merhaba test amaçlı wifi jammer yapımı için NodeMCU V3 ESP8266 ESP-12E Bu ürün almayı planlıyorum wifini güçlendirmek istiyorum örnek 100 metrelik alana yayılması yerine 1km'lik alana yayılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdeki interneti dağıtmak için access point var bunlar interneti yayar bı bak ama mesafe bilmiyorumHerkese öncelikle merhaba test amaçlı wifi jammer yapımı için NodeMCU V3 ESP8266 ESP-12E Bu ürün almayı planlıyorum wifini güçlendirmek istiyorum örnek 100 metrelik alana yayılması yerine 1km'lik alana yayılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Genel mantigini ogrenmek istiyorsan benim konularimi okuyup biraz fikir alabilirsinHerkese öncelikle merhaba test amaçlı wifi jammer yapımı için NodeMCU V3 ESP8266 ESP-12E Bu ürün almayı planlıyorum wifini güçlendirmek istiyorum örnek 100 metrelik alana yayılması yerine 1km'lik alana yayılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?