Wifi üzerinden ağdaki cihazları hackleme

emreztrkcan

Yeni üye
29 Eki 2018
10
0
Arkadaşlar ağ üzerinden ağdaki cihazları hacklemek istiyorum ama birtürlü yapamadım websploit gördüm ama ne windowsda ne de linuxta çalıştıramadım hata verdi başka bildiğiniz program varmı önerebileceğiniz
 

Tdark

Katılımcı Üye
9 Ağu 2019
404
23
mitm saldırısı için wifi adaptörü lazım
Wi-Fi saldırıları için harici adaptörünüz yok ise USB üzerinden kali linux kullanarak bu gibi basit sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Link :
 

THE zoRRo

Uzman üye
26 Tem 2022
1,670
1,607
19
Türk Deniz Kuvvetleri
wifikill öneririm

fkn951l.png

Aynı network içerisinde bulunduğunuz herhangi kişi ve ya kişilerin makineye olan bağını kesmeye yarayan linux tabanlı android işletim sistemi yazılımıdır.
 

emreztrkcan

Yeni üye
29 Eki 2018
10
0
Ben bir wifi ağına bağlıyım ve bu ağdaki ağa bağlı cihazları hackleme istiyorum telefonu hacklemek istiyorum wifi kırmak ya da cihazın wifi bağlantısını kesmek değil
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.