procu01 Uzman üye Katılım 21 Ağu 2011 Mesajlar 1,001 Tepkime puanı 4 Kredi 0 18 Mar 2020 #1 [/url][/IMG] Resimde görüldüğü üzere Error : no se detecto ninguna tarjeta Wİ-Fİ hatası alıyorum Bilgili abilerimin arkadaşlarımın konuya göz atmasını istiyorum saolun.
[/url][/IMG] Resimde görüldüğü üzere Error : no se detecto ninguna tarjeta Wİ-Fİ hatası alıyorum Bilgili abilerimin arkadaşlarımın konuya göz atmasını istiyorum saolun.
Mapzilla Adanmış Üye Katılım 23 Eyl 2016 Mesajlar 7,203 Tepkime puanı 13 Kredi 0 18 Mar 2020 #2 Wi-Fi'yi tanıyamıyor. Wi-Fi'niz yoksa ve Wi-Fi adaptörünüz varsa driverını yükleyiniz. Oyla 0 Downvote
procu01 Uzman üye Katılım 21 Ağu 2011 Mesajlar 1,001 Tepkime puanı 4 Kredi 0 18 Mar 2020 Konuyu başlatan #3 Mapzilla' Alıntı: Wi-Fi'yi tanıyamıyor. Wi-Fi'niz yoksa ve Wi-Fi adaptörünüz varsa driverını yükleyiniz. Genişletmek için tıkla ... Wifi desteklemiyor bazı wifi kartını görmüyor driveleri kabul etmiyor bu yüzden ya ek usb taşınabilir wifi yada wifislax 11-1 sürümünü kullanınız. Konu kilit. Oyla 0 Downvote
Mapzilla' Alıntı: Wi-Fi'yi tanıyamıyor. Wi-Fi'niz yoksa ve Wi-Fi adaptörünüz varsa driverını yükleyiniz. Genişletmek için tıkla ... Wifi desteklemiyor bazı wifi kartını görmüyor driveleri kabul etmiyor bu yüzden ya ek usb taşınabilir wifi yada wifislax 11-1 sürümünü kullanınız. Konu kilit.