Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline sağlık üstade
Bir tana daha ekledim kontrol edebilirsiniz.eline sağlık üstade
bende zone sitesi hata veriyor haberin olsun
Elinize emeğinize sağlık
eline sağlık
eline sağlık üstade
bende zone sitesi hata veriyor haberin olsun
Evet, katılıyorum.İndex belirli bir yere atılmış, anasayfaya girdiğimde index gözükmüyor, takeover yapmayı unutmuş.Siteye gittiğimde yönlendirme yapıyor tam takeover yapamadın mı ?
Siteye gittiğimde yönlendirme yapıyor tam takeover yapamadın mı ?
Zone kaydına bakmalısın site kısa sürede fixleniyor.Evet, katılıyorum.İndex belirli bir yere atılmış, anasayfaya girdiğimde index gözükmüyor, takeover yapmayı unutmuş.
Ama önemli olan hackleyebilmesidir bana göre.
Elinize sağlık
Zone kaydına baktım 404 veren bir endpointe gittiğimizde senin index yüklediğin siteye gidiyor zaten fakat direkt o siteye zone almalıydın bence sen yönlendirme alan siteye index atmışssın gibi.Zone kaydına bakmalısın site kısa sürede fixleniyor.
random bir endpoint girin yine o siteye yönlendiriyor ve o endpointin olduğu yere gidiyor o yönlendirilen sitede dene istersen.Evet, katılıyorum.İndex belirli bir yere atılmış, anasayfaya girdiğimde index gözükmüyor, takeover yapmayı unutmuş.
Ama önemli olan hackleyebilmesidir bana göre.
Elinize sağlık
Subdomain takeoveri ve amazon aws enginesini biraz araştırmanı öneririm ayrıca bu tür zafiyetler ciddi etkiler yaratabilir; bug bounty programlarında etkisine göre genelde $200–$10.000+ arası ödüller verilebiliyor. iyi forumlar.random bir endpoint girin yine o siteye yönlendiriyor ve o endpointin olduğu yere gidiyor o yönlendirilen sitede dene istersen.