Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer dikkatliyseniz kullanmayabilirsiniz performans açısından. Ama tavsiyem kurmanız. Ne olur ne olmaz hani
2018 için en iyi anti virus Kaspersky seçildi . PC yi biraz yavaşlatıyor ama etkili.
Aşırı yavaşlama olurmu
Virüs programlarını kullanan kişilerin kitlesinin büyük bir bölümü internete surf,ödev,zaman geçirmek için giren kitledir. Hack işleriyle ilgilenip kendisini korumayı iyi bilenler kullanmazlar / kullanmamalı virüs programlarını. Virüs programsız bir bilgisayarı kullanmak tehditlere karşı 4 gözle açık olmayı gerektirir. Bu da seni geliştirir.
pc 30 saniyede açılıyosa 45 saniyede acılır misal verirsek . yoksa kullanırken pek etkisi olmuyor
Windows Defender'ı güncel tut, gerisini boşver.
Merhabalar;
Güvenliği iyi fakat yinede kurmanı öneririm.
En İyi Antivürüs Programları;
Bilgisayar ve telefonlar için en iyi antivirüs programları 2018
Bu konuya herkezden ayrı bir yorum gelebilir çünkü hiçbir sistem %100 güvenli değildir .Ben yıllardır güvenlik programı kullanmıyorum .Girdiğim çıktığım siteler belli zaten . Senin soruna cevap sanırım ilk cümlem olabilir .
Merhabalar;
Güvenliği iyi fakat yinede kurmanı öneririm.
En İyi Antivürüs Programları;
Bilgisayar ve telefonlar için en iyi antivirüs programları 2018
Bu konuya herkezden ayrı bir yorum gelebilir çünkü hiçbir sistem %100 güvenli değildir .Ben yıllardır güvenlik programı kullanmıyorum .Girdiğim çıktığım siteler belli zaten . Senin soruna cevap sanırım ilk cümlem olabilir .
Windows Defender'ı güncel tut, gerisini boşver.