Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum dediğini yaptım fakat flashı çekince yine bilgisayar kapandı ve boot menü geldiUsb takli pc kapa ve ac acilma zamanida pc bios bolumunden hdd yazilan bolumu 1 ciye getir duzelecek.
Dostum dediğini yaptım fakat flashı çekince yine bilgisayar kapandı ve boot menü geldi
dostum bunu format öncesi mi yapmalıydım ? yapmaya çalıştım ama yine derdime derman olmadıhttps://youtu.be/FaQ31-vs4hg
Bu videoya bak basdan sona kimi duzelicek pcda diyilim yoksa ss le 1-1anlatirdim amma video isini gorecek dostum.
dostum bunu format öncesi mi yapmalıydım ? yapmaya çalıştım ama yine derdime derman olmadı
ilgilendiğin için ayrıca teşekkür eder. iyi geceler iyi forumlar dilerimYarini kadar yardim eden olamasa Yarin sabah sana yardimci olurum dostum suan pcda diyilimiyi forumlar
dostum bunu format öncesi mi yapmalıydım ? yapmaya çalıştım ama yine derdime derman olmadı
onu nasıl yapabilirim ustaKardeşim format için bilgisayarı usb'den başlatıyorsun o yüzden hata veriyor. Bios'a girip harddiskten başlatman lazım bilgisayarı.
onu nasıl yapabilirim usta