Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laptop ama şöyle bi sıkıntı var laptop un ekranı kırıldı bende monitorle birlikte kullanıyorum marka lenovo g580 bu arada bağdaştırıcılara girdiğimde sadece Bluetooth bağdaştırıcı gözüküyor ekranda wi-fi acamiyorum kablayu taktim hala girmiyor interneti kırmızı çarpı işareti var surekkli bağlantı yok bağlı değil yazıyor yardım edin)
Zaten kablolu kullanıyorum... ama bi türlü bağlaması gitti net olmadığından driver güncelleyemiyorum bağdaştırıcilara girdiğimde kablosuz ve weirles yok sadece Bluetooth .. kara kara düşünüyorum kurtarma modunada gecemiyorum driverleri tele yükleyip öyle atıyorum ama düzgün uygun driver bulamadım :'(
Zaten kablolu kullanıyorum... ama bi türlü bağlaması gitti net olmadığından driver güncelleyemiyorum bağdaştırıcilara girdiğimde kablosuz ve weirles yok sadece Bluetooth .. kara kara düşünüyorum kurtarma modunada gecemiyorum driverleri tele yükleyip öyle atıyorum ama düzgün uygun driver bulamadım :'(