Öncelikle Selamûn Aleykûm. Benim pc de Win 7 ultimate kuruluydu, Win 7 den vazgeçmek istemiyorum ama kasmalardan dolayı şikayetçiyim o yuzden dual boot yöntemiyle win 7 nin yanına XP fortmat atıcktım xp formatı flash bellek üzerinden yaptım formatı attım windows'u yüklemeye geçti yükleme sırasında asms dosyası eksik diye bi hata verdi. asms dosyasını bulmam için yol göstermemi istedi 2 seçenek vardı biri "C:I386" yolu diğeri ise "A:" yolunu gosteriyordu her ikisini denedim kabul etmedi pc'yi kapatıyor tekrar açıyo XP kurulumu tamamlanmadığı için sürekli aynı şeyi yapıyordu bende flash bellek üzerinden ubuntuyu çalıştırıp XP'yi kurmak istediğim diski biçimlendirdim ondan sonra pc yi yeniden başlattım bu seferde windows başlatma dosyalarını bulamıyor hatası veriyo tekrar başlatmamı istiyo ama sonuç aynı ne yapmam lazım biri acil yardım etsin kafayı yemek üzereyim
Not 1 : Win 7 ve Xp ayrı ayrı disklerde ( Win 7 C diskinde XP F diskinde )
Not 2 : kusura bakmayın konu çok sade kaldı mobil olduğum için böyle inşallah en yakın zamanda yardım eden biri çıkar şimdiden teşekkürler

Not 1 : Win 7 ve Xp ayrı ayrı disklerde ( Win 7 C diskinde XP F diskinde )
Not 2 : kusura bakmayın konu çok sade kaldı mobil olduğum için böyle inşallah en yakın zamanda yardım eden biri çıkar şimdiden teşekkürler