Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana Şöyle Kısa Acıklıyım :
Pcn 1GB İse W8de Kalma.
W7'yede geçme ondada kasma ypar.
XP zaten yeni çıkan oyunları çalıştırmaz
ORTASI VistaXp + W7 Karışımı Birşey.
![]()
sistem türügüldürdün
Ekran kartınıda yazsaydın keşke ama xp öneririm sp3 [SORUNSUZU ZOR BULUNUYOR GÜNCELLEMESİZ OLANI BULACAKSIN]
vista daha çok kasar tutulmamasının sebeplerinden biride o.
senelerin xpcisiyim dostum.Araya ufak bi espri sokayım dediydim xp için iyi konuşmuyolar bakıyorum yorumlara
![]()
Dostum Şöyle söyliyeyim Grafik işine başlıyacağımda Adobe Photoshop Filan Programlarını Kasmadan Çalıştıracak bi işletim sistemi arıyordum amaç buydusenelerin xpcisiyim dostum.
tamam güvenlik açıkları ve bir tanede bugunu buldum bunları sorun olarak görmüyorum tüm exeleri sorunsuz açar bak kernel injectöre win7de hep sorunlu vesayre şimdi direxti öne süreceksin dirext ekran kartın neyse onu alırsın işletim sistemin desteklediği ile bi alakası olduğunu düşünmüyorum![]()
Xpye geçeyim yani Ekran Kartım İntel R G41 Express Chipsetaksine hız kazanırsın tek sorun xpde 64 bit yok ve buda adobenin bazı ürünleri yükleyemiyeceğin anlamına geliyor bunların arasında photoshop dahil değil tam gaz devam et he bide ekran kartını yaz.
la boyutuda yaz olursada bitini yazXpye geçeyim yani Ekran Kartım İntel R G41 Express Chipset
cevap bekliyorum hemen formata geçicemsabırsızım