Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün bilgisayarı sıfırlıyordum Windows yükleme kısmı gelince pc kendini kapattı açtığımda değişiklikler geri alınıyor diye Bi ekran geldi ne yaparsam düzelir
Win + R yapın sonra çıkan pencereye şunu yazın: mdsched.exe bunu yazdıktan *Enter* basın şimdi yeniden başlat ve sorunları denetle deyin sorun çözüleceketir.. çözülünce söylermisiniz
Saygılar
idkwhoiam
sıfırlamak yerine , sıfırdan rufus programına windows 10 boot yapıp atarsanız sizin için daha iyi olur yada, yedeklerini alıp oturumu kalıcı silip sıfır administratatör hesabı oluşturup onu kullanın oda oluyor genelde
idkwhoiam
başka elinizde dvd yada flash bellekte kurulu işletim sistemi varmı, yada başka bilgisayardan boot yapıp kullanabilirsin , ben öyle yapıyorum 3 flash bellek ve harici 3 tane kasa 1 leptop var , çalışır durumda işi riske atmayı sevmem
idkwhoiam
çevrendeki arkadaş eş dost akrabanın pc den windows indir flash belleğe aktar 8 gb üstü yada 16 gb flash ideal işletim sistemi için yazdır kur