Format Bir Programla Felan Atılmaz,CD ve/veya DVD'yi Takarsın PC'yi Yeniden Başlatırsın,Boot Menü Çıkar Yani Siyah Bir Ekranda Bir Tuşa Basın Yazısı Çıkar...Hemen Bir Tuşa Basın ve Biraz Bekleyin Orada Dil Seçenekleri Felan Gelecek Onları Seçin ,Windowsu Yükle Deyin Biraz Bekleyin Sonra Sözleşme Gelecek Onu Kabul Edin...Sonra Gelişmiş ve Özel Diye Birşey Çıkacak,Bildiğime Göre En Alttakini Seçiyorduk Yani Yeni Bir Sistem Kur [Temizce] Oraya Tıkla Ondan Sonra C veya D Disklerin Çıkacak Hangi Diske Bir Şey Uygulamak İstiyorsan Aşağıdan Bir Özellik Seçersin,Ama Hiçbir Dosyanın Silinmesini İstemiyorsan,C:/yi Seç Devam Et Sonra Orada Birşeyler Dolacak,Pc'en Yeniden Felan Başlıyacak[Başlarken Hiç Bir Yere Tıklama] Sonra Oradan Saat,PC Adı,PC Şifresi Gibi Yerler Gelecek Oraları Doldur Sonra İnternet Ayarlarını İstiycek Ortak Ağ Deyin Kendisi Buluyor Sonra Serial İstiycek Atla De[30 Deneme Sürümü Veriyor] Sonra Orada Sürücülerini Felan Test Etcek Biraz Bekla Yeni Masaüstün Çıkacaktır...Windowsun Full Olmasını İstiyorsan Remowe Wat Adlı Programı İndir Kur PC'en Yeniden Başlıycak...ve Full Olacaktır...Sonra CD'yi Çıkart...Birde Önceki Dosyaların C:/nin İçinde "Windows.old" Adlı Dosyanın İçindedir...
Anlatım : %100 Ben
Bu Anlatım Windows 7 İçin Geçerlidir...