Wİn7 ULTİMATE FORMAT Cdsi Hazırlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NoSs67

Üye
9 Eyl 2012
89
0
istanbul
Beylr Win7 Ultimate Format cdsi nasıl oluştura bilirim yardım eder misiniz yada usbsi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
 

NoSs67

Üye
9 Eyl 2012
89
0
istanbul
cok yardımcı oldunuz ama ben hala tam anlamış değilim tek tek ne yapacağımı anlata bilecek olan warmı lütfenn kusura bakmayın ilk defa yapıcagım için sizide cok yoruyorum ama
 

-SiPaHi-

Yaşayan Forum Efsanesi
6 Ocak 2012
12,775
1
İstanbul
görevimiz zaten yardımcı olmak.. öncelikle verdiğim linkten iso dosyasını indir daha sonra burn cd ile iso dosyasını ıso olarak yazdır; dediğim programda ıso yazdır var bundan bahsediyorum. burncd indirmek için TIKLA
 

LoyaLitys

Katılımcı Üye
8 Nis 2012
312
0
Windows Vista’nın aynı görünümüne sahip Windows 7 ’nin getirdiği bir takım değişiklikleri görmeniz mümkün. Bunlardan en belirgin olanı kurulum sonrasında network ayarlarınızı hemen yaptırıyor olması. Bağlı bulunduğunuz ağ ya da varsa wireless bağlantıları size listeliyor ve yapılandırmayı adım adım gerçekleştiriyorsunuz.

Diğer can alıcı özelliklerden bir taneside Wordkgorup ortamında paylaşacağınız klasörleri size seçtiriyor. Buradaki en önemli özellik ise bu paylaşımlara ulaşacak kişiler için bir şifre belirleyebiliyorsunuz. Böylece Workgroup ortamında kullanıcılar bu şifreyi bilmeden dosyalarınıza ulaşamıyor. Böylece Windows 7 ile birlikte güvenliğimiz bir kat daha artmış görünüyor.

Windows 7 CD’mizi bilgisayarımızın CD-ROM’una yerleştiriyoruz ve kuruluma başlıyoruz.

wol_error.gif
Click this bar to view the small image.

windows7m3install01.jpg


Windows Dosyaları Yükleniyor...

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x540 and weights 76KB.

windows7m3install02.jpg


Dilimizi seçiyoruz.

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x540 and weights 64KB.

windows7m3install03.jpg


Install Now diyip geçiyoruz.

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x540 and weights 98KB.

windows7m3install04.jpg


I accept the lisans terms. kutucuğunu işaretliyip şartları kabul ediyoruz. Next ..

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x540 and weights 80KB.

windows7m3install05.jpg


Bilgisayarımız Windows Vista ise format atmamıza gerek yoktur. Buradan UpGrade seçeneğini seçerek UpGrade edebiliriz. Windows XP’de ise UpGrade özelliğini desteklememektedir. Bu yüzden Custom (advanced) tıklayarak kurulumumuza devam ediyoruz.

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x540 and weights 72KB.

windows7m3install06.jpg


Windows 7 ’yi hangi diskimize kuracağımızı belirliyoruz.

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 720x540 and weights 66KB.

windows7m3install07.jpg


Windows 7 Ultimate kurulumumuz başladı.

BUNDAN SONRA BEKLE ZATEN GERİSİ GELİR

TEŞEKKÜRÜ ESİRGEME KARDEŞİM
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.