Win8.1 kullanıyorum bilgisayara format attım fakat duzelmedı bı oyun veya uygulama olurda yanıt vermeyı keserse ve bende gorevı sonlandırırsam ayrıntılar kısmında exe hala calısıyor gozukuyor ve kapatmaya calıstıgımda erısım engellendı dıyor ne yaptıysam olmadı beyler yetkıler bende görev yonetıcısını admınstrator olarak actım oyunun uygulamanın sahıbı benım format bıle attım fakat aynı eger oyunu normal kendım kapatırsam yani işlemı sonlandırırsam normal sonlanıyor ve ayrıntılarda gozukmuyor ama eger oyun yanıt vermeyı keserse ıslemı sonlandırınca exe acık kalıyor gıbı ayrıntılarda gozukuyor ve tekrar ıslemı sonlandır deyınce erısım engellendı dıyor cmd den taskkıll komutu ıle denıyorum ılk seferde başarılı oluyor ama aynı şekıl acık kalıyor tekrar yazınca komutu xx.exe nın calısan ornegı yok dıyor ama oyun yanıt vermeyı kesmese bunların hıcbırı olmuyor
Sistem win8.1 embedded industry pro orjinal dreamsparkdan aldım
i7 6700hq
16gb ram
gtx960m
marka monster
Son çare buraya yazıyorum lutfen yardımcı olun
Bundan 2 gun once wın8.1 pro kullanıyordum aynı sorun gene vardı format attım buna gectım aynı devam edıyor
Sistem win8.1 embedded industry pro orjinal dreamsparkdan aldım
i7 6700hq
16gb ram
gtx960m
marka monster
Son çare buraya yazıyorum lutfen yardımcı olun
Bundan 2 gun once wın8.1 pro kullanıyordum aynı sorun gene vardı format attım buna gectım aynı devam edıyor