Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgisayarınızı Windows 10'a upgrade ederseniz dosyalarınız silinmez.
Bu arada Windows 7 veya 8'den mi upgrade edeceksiniz ?
Win 7 den. Ama tüm dosyaların silinmesini istiyorum.
O zaman usb ile sıfırdan kurun ? En temiz yöntem.
Upgrade ile silinmiyor çünkü.
Kardeşim o zaman windows 10 ile formatlıyacaksın bilgisayarını. Cd yoksa elinde internetten temiz bir windows 10 iso dosyası indir ve ''iso to usb'' programıyla usb belleğine yazdır. Sonra usb belleğini boot et ve formatını at.
Usb ile kurulumu bilmiyorum.
Şimdi kardeşim internetten temiz bir windows 10 iso dosyası indiriyorsun ( sistemini söylersen hangi sürüm indirmen gerektiği ile ilgili tavsiye verebilirim) sonra internetten iso to usb programını indiriyorsun. Sonra Bu programı açıp üst kısımdan indirdiğin iso dosyasını seçiyorsun. Sonra alttan usb belleğini seçiyorsun ve aşşağıdaki kutucuğa tik atıyorsun. Sonra aşşağıdaki buton dan işlemi başlatıyorsun. İşlem bitince flash bilgisayara takılı haldeyken bilgisayarı kapat ve açarken ''Boot Menu'' tuşu altta yazar o tuşa bas sürekli (benim bilgisayarımda f12 tuşu sende değişebilir) önüne bir menü gelecek menüde Usb-hdd yazar onu klavye ile seçip enter tuşuna bas. Sonra format başlayacak dil seçenekleri felan gelecek onları yap sonra sana disk için bir bölüm gelecek 2 seçenek olacak alttan gelişmiş seçeneğini seç sonra önüne kullandığın diskin gelecek o diskleri seçip alt kısımdan sile basıcaksın. sonra bölmek istersen aşşağıdan ynei diyip 2 parçaya bölebilirsin hesaplayarak tek disk olmasını istersen direk yeni diyip tamam dersin ve o yeni açtığın diski seçip kurulumu yapmaya başlarsın. Sonra hiç bir şey yapmana gerek yok kurulum başlar. Bilgisayarın açılıncada bir driver güncelleme programı bulup driverlarını kurarsın. Bu kadar. Eğer yazı ile anlamadıysan internette usb ile format atmak hakkında tonla konu mevcut bakmanı öneririm.