Selam Aleyküm Windows 10 un isosunu rufus ile kurmak istiyorum amma kırpılmış iso algılandı hatası veriyor nasıl hataya çözüm bulabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykümselam İsoyu microsoftun sitesinden indiriniz ve rufusu tekrar yükleyinizSelam Aleyküm Windows 10 un isosunu rufus ile kurmak istiyorum amma kırpılmış iso algılandı hatası veriyor nasıl hataya çözüm bulabilirim?
Yapdım yine olmadıAleykümselam İsoyu microsoftun sitesinden indiriniz ve rufusu tekrar yükleyiniz
buradaki video ile yaptım oldu eyvalahWindows USB/DVD Download Tool - Microsoft Store
bunu kullan birde hocam olmazsa aşağıda verdiğim linkten aracı indirin usb yazdırma şeçeneğini deneyin
Windows 10'u İndirin
4. dakikan sonra izleyin
md5 doğrulaması nasıl yapılıyor?Aleyküm selam, muhtemelen indirme sırasında bir hata oluşmuştur dediklerimi denedikten sonra eğer halen sorununuz çözülmez ise yeniden indirmeniz gerekmektedir.
- Iso dosyasına md5 doğrulaması yapın.
- Eğer ki doğrulama sonucunda bir hatayla karşılaşmazsanız rufus dışında alternatif olarak başka bir uygulama tercih edin.
- Fakat doğrulamada hata çıkarsa idm vb. programlar kullanmadan direkt iso dosyasını yeniden indirin.
İyi forumlar dilerim.
malesef hayır 1 usb var. Amma indirdim sonundaBaşka bir usb'de denedinizmi?