Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum. 1 SSD ve HDD var. SSD' de windows kullanıyorum. HDD' te bitlocker'la şifrelenmiş şekilde D disk olarak kullanıyorum. Sorun şu: Bitlocker' la şifrelenmiş D disk' i açmak istediğim de Konum kullanılamıyor başlıklı D/Erişilemiyor hatası veriyor. İnternetten araştırdığım da D disk üzerinde sağ tık özellikler kısmından güvenlik ve erişim izinlerini değiştir diyorlar. Tam olarakta sorun bu. % 100 çözüm olarak sunulan sağ tık özellikler kısmı C: yani SSD için var. Bitlocker' la şifrelenmiş D diski için özellikler çıkmıyor. Bundan dolayı da D diski üzerinde özellikleri açamıyorum. Disk Yönetiminden D disk üzerinde Özellikleri açıyorum. Bu sefer de D disk için Güvenlik sekmesi yok. Yani D disk için sağ tık + özellikler + güvenlik sekmesi yok. Format atmak yada sıfırlamak istemiyorum. Sorunu da çözemiyorum. D disk olan HDD' te de windows yüklü. Yeniden başlatarak HDD' ten sorunsuz windowsu açıyorum. SSD' deki windows' ta D diski açmak istediğim de konum kullanılamıyor hatasını çözemiyorum. Uzun zaman sonra hem bir gelip merhaba diyeyim hem de sorunumu çözmekte yardım isteyeyim dedim.