Windows 10 Manager 2.0.0 ile bilgisayar hızlandırma //SecretKing

Petroff ``

Kıdemli Üye
6 Haz 2014
2,257
1

Windows 10 Manager nedir ?
Arkdaşlar biliyorsunuzki windows 10 yeni çıktı ve malumunuz windows 10 şuan test aşamasında ona uygun sistem hızlandırma programı sunulmuş henüz final durumda sisteminizi hızlandırıp bakım onarımını yapabileceksiniz.

Nasıl kurarım ?


- Öncelikle antivirüsünüzün aktif korumasını kapatın.
- Programı kurduktan sonra PROGRAMI AÇMADAN(Açtıysanız kapatın tamamen) keygen.exe yi programın kurulu olduğu yere atın.
- Keygen.exe'yi yönetici olarak çalıştırın GENERATE'ye basın birkaç defa ve PATCH'e basın. Keygeni kapatmayın o kodla aktive edilecek.
- Patching done! dedikten sonra Programı açın ilk çıkan pencerede Purchase&Activate'ye basın.
- Oluşturrduğunuz kodu boşluğa girin ve Activate'ye basın.

Full olacak.


NOT:Arkadaşlar bu programı biraz araştırdım çok fazla hata alan insanlar var yani hata alan derken bilgisayarına kuramayan çok insan var fakat işe yaradığını söyleyen insanlarda var.Kurulum yerini bir yerden alıntı yaptım bunuda belirtmek isterim.

Kod:
Link:http://turbobit.net/qrh9qlbhr897.html
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.