Windows 10 S Yükseltmesi Süresi Uzatıldı.

IrecBlue

Uzman üye
21 Ağu 2016
1,843
5
@root.ad1894
Selamün Aleyküm arkadaşlar.

Ben namıdeğer VAPENIX.


Bu konu daha çok Windows 10 kullanan kişileri ilgilendiriyor Windows 10 sürüm home olanlar Windowsunu Mart 2018 yılına kadar Pro Yükseltmesine yükseltebilirler.

Windows 10 S'i Windows 10 Pro'ya yükseltmek isteyen kullanıcılar, Mart 2018'e kadar ücretsiz yükseltme yapabilecekler.

Microsoft’un bu hamleleri sayesinde Windows 7, her geçen gün daha az kullanılıyor. Birçok kullanıcı yavaş yavaş Windows 10’a geçerken hala en çok kullanılan işletim sistemi olan Windows 7 ise kan kaybetmeye devam ediyor.

Kaynak:Webtekno
 

bazr09

Üye
3 Haz 2017
158
0
Mağazaya Windows 10 Pro yazıp alınıyormuş fakat 419 TL olarak gözüküyor bedava yukseltemiyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.