Selam. 2 gün önce pcyi kapatmıştım, dün tekrar açtım oturum aça bastım ve oturumdan çıkılıyor dedi. Dünden bu saate kadar ne yaptıysam hiç bir şekilde giriş yapamadım. Başka oturumlar ekledim gene aynısı oluyor. Otomatik onarım güvenli mod sistem geri yükleme son güncellemeleri kaldırma hepsini yaptım. Hiç birşey düzeltmedi. Kilit ekranı geliyor oturum aç diyorum dönme işareti geliyor ekran kararıp tekrar geliyor aynı şekilde. Ya da oturumdan çıkılıyor deyip aynı yere geliyor. Format harici var mıdır bi çözümü? İçinde 300gb'a yakın resim video tarzı yeniden indiremeyeceğim yedeklerim var. Elimde başka harddisk olmadığı içinde yedekleyemiyorum. Windows 11'e geçmeyi denedim fakat usb ile sadece formatlanıyor yükseltilmiyor. Ek olarak onarımdan sıfırlamayı denediğimde yarım saat sonra başarısız hatası veriyor. Virüs mü nedir anlamadım ilk defa böyle bişey yaşıyorum afedersiniz mal gibi kaldım lütfen yardım edin. Dosyaları cmd ile kontrol ettiğimde silinen eden hiç birşey yok. Sadece oturum açılmıyor. 3 ayrı hesap daha ekledim hepsinde aynı durum mevcut
Oturum ekranını bypasslabilsem düzelecek gibi duruyor. fakat cmd ile imkansız olduğunu görüyorum. Sadece şifre yenileniyor ve oturum ekleniyor. Bunları bulabildim yani
Konu çözülmüştür. biri aynı sorunu yaşarsa diye özetleyeyim;
Cmd ile ekran klavyesinin ismini değiştiriyoruz. Kilit ekranında ekran klavyesine basıp cmdyi açıyoruz. Cmd açılınca cmd ile görev yöneticisine giriyoruz. Hizmetler ayrıntılar tüm bölümlerde login ile ilgili gördüğünüz ne varsa durdurup durdurup başlatıyorsunuz. Bi kaç denemeden sonra otomatik olarak masaüstüne atıyor.
Oturum ekranını bypasslabilsem düzelecek gibi duruyor. fakat cmd ile imkansız olduğunu görüyorum. Sadece şifre yenileniyor ve oturum ekleniyor. Bunları bulabildim yani
Konu çözülmüştür. biri aynı sorunu yaşarsa diye özetleyeyim;
Cmd ile ekran klavyesinin ismini değiştiriyoruz. Kilit ekranında ekran klavyesine basıp cmdyi açıyoruz. Cmd açılınca cmd ile görev yöneticisine giriyoruz. Hizmetler ayrıntılar tüm bölümlerde login ile ilgili gördüğünüz ne varsa durdurup durdurup başlatıyorsunuz. Bi kaç denemeden sonra otomatik olarak masaüstüne atıyor.