K kenan44 Katılımcı Üye Katılım 27 Kas 2009 Mesajlar 332 Tepkime puanı 0 Kredi 0 22 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar win 10 yükledim dün akşam fakat crack veya serial bulamadım bi bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili? :RpS_blushing: bide bunun türkçe yapılışını öğrenebilirmiyim sanırım bulamadım ?
Arkadaşlar win 10 yükledim dün akşam fakat crack veya serial bulamadım bi bilgisi olan var mı bu konu ile ilgili? :RpS_blushing: bide bunun türkçe yapılışını öğrenebilirmiyim sanırım bulamadım ?
'Black Warrior Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 12,131 Tepkime puanı 17 Konum E5 Kredi 0 22 Ocak 2015 #2 Dostum daha tam sürüm yayınlanmadığı için yok diye biliyorum , ve beta olduğu için çok hata ile karşılaşırsın. Oyla 0 Downvote
Dostum daha tam sürüm yayınlanmadığı için yok diye biliyorum , ve beta olduğu için çok hata ile karşılaşırsın.
K kenan44 Katılımcı Üye Katılım 27 Kas 2009 Mesajlar 332 Tepkime puanı 0 Kredi 0 22 Ocak 2015 Konuyu başlatan #3 şuanlık her hangi bir sorunla karşılaşmadım aksine birazda işime yarıyor ama henüz çok anlamıyorum ingilizce oldugu için Oyla 0 Downvote
şuanlık her hangi bir sorunla karşılaşmadım aksine birazda işime yarıyor ama henüz çok anlamıyorum ingilizce oldugu için