Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 11 geçirdim kasma donma sıkıntısı olur mu kullananlar tavsiye eder mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla bir kasma donma olacağını sanmam. İyi halli bir bilgisayar.Bios : 1.07.13TFB5
DirectX sürümü : DirectX 12
İşlemci : Intel code i5-10200H CPU @ 2.40 GHz (8 CPUs), ~2.4GHz
Bellek : 16384MB RAM
Ekran kartı : Nvidia geforce GTX 1650 Ti
Bios : 1.07.13TFB5Sistemini yazarsan daha net cevap verebilirim. ama ben şu an kullanıyorum laptopta eski benim buna rağmen yavaşlama win10'a göre var ama rahatsız etmiyor. donma problemi falan yaşamadım.
Fazla bir kasma donma olacağını sanmam. İyi halli bir bilgisayar.Bios : 1.07.13TFB5
DirectX sürümü : DirectX 12
İşlemci : Intel code i5-10200H CPU @ 2.40 GHz (8 CPUs), ~2.4GHz
Bellek : 16384MB RAM
Ekran kartı : Nvidia geforce GTX 1650 Ti
Hocam peki bir yazılım geliştiricisi veya bir hacker win 10 mu yoksa win 11 mi kullanmalı yani ne avantajı olur win 11 inFazla bir kasma donma olacağını sanmam. İyi halli bir bilgisayar.
İyi Forumlar!
Sanırım Hıza Ve İsteğe Bağlı. Bana göre win 11 alışmak biraz zor olur. win 10 devam ederdim. Daha hızlı olur. Zaten eğer sanal makineden çıkmayacaksan fark edermi :dHocam peki bir yazılım geliştiricisi veya bir hacker win 10 mu yoksa win 11 mi kullanmalı yani ne avantajı olur win 11 in