Ustalar selamlar Virtual BOx için win11 iso arıyorum. Yardımcı olabilecek varmı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
microsoft sitesine gir indirme aracı var oradan iso dosyası oluşturabilirsin.Ustalar selamlar Virtual BOx için win11 iso arıyorum. Yardımcı olabilecek varmı ??
Ben yanlış okumuşum, kusuruma bakma. Internette bulamadın mı? İlla ki vardır.Abi eksik anlattım sanırım, Sanal makine olarak windows 11 veya 10 kurmak istiyorum
Bu Bilgi Yanlıs Dostum, Soruyu zaten yanlıs anlamıssın ama onun haricinde iso muhabbeti hiç bir zaman bitemez, ISO kurulum ile OVA kurulumu arasındaki farkı bilmediğin çıkarımını yapıyorum burdan. Araştırırsan ne demek istediğimi daha net anlarsınYeni kali linuxlarda .İSO muhabbeti artık kalmadı, sana şöyle bir video bırakacağım.
Windows 11 Kali Linux Kurulumu
Sanal olarak windows 11 çalıştırmak için Makineye yüksek kaynak vermen gerekir aksi halde kurulum ekranın sistem kaynaklarınız windows 11 karşılamıyor diyip atacaktırUstalar selamlar Virtual BOx için win11 iso arıyorum. Yardımcı olabilecek varmı ??
yani yeni yeni öğreniyorum teşekkürlerBu Bilgi Yanlıs Dostum, Soruyu zaten yanlıs anlamıssın ama onun haricinde iso muhabbeti hiç bir zaman bitemez, ISO kurulum ile OVA kurulumu arasındaki farkı bilmediğin çıkarımını yapıyorum burdan. Araştırırsan ne demek istediğimi daha net anlarsın