Hocam bilgisayarım monster abraa5 v21.4 16gb ram 512gb ssd sizce w10dan w11e yukseltme yapmam mantiklimi oyun fazla oynamiyorum genelde gunluk ve mobil gelistiricilik uzerine ilgileniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ek olarak şunu diyeyim, Sadece windows 11 değilWindows 11 önermem. Vista üzerine kurulu, vista sistemleri pek yeterli değiller. Windows 10'dan devam edebilirainiz, XP sistemleri iyidir
Windows 11 önermem. Vista üzerine kurulu, vista sistemleri pek yeterli değiller. Windows 10'dan devam edebilirainiz, XP sistemleri iyidirHocam bilgisayarım monster abraa5 v21.4 16gb ram 512gb ssd sizce w10dan w11e yukseltme yapmam mantiklimi oyun fazla oynamiyorum genelde gunluk ve mobil gelistiricilik uzerine ilgileniyorum
Ek olarak şunu diyeyim, Sadece windows 11 değilWindows 11 önermem. Vista üzerine kurulu, vista sistemleri pek yeterli değiller. Windows 10'dan devam edebilirainiz, XP sistemleri iyidir
Yani geçmek mantikli degil saolunEk olarak şunu diyeyim, Sadece windows 11 değil
7, 8, 10 ve 11 bunlarda vista sürümlerdir NT 6.4'ün sürümünü Windows 10 ile 10.0 diye değiştirdiler
Windows 11 makyajlı Windows 10'dur Kendiniz çeşitli özelleştirme programlarıyla Windows 11 gibi modern bir tasarım elde edebilirisiniz.