anadoluturku
bak iso dosyan nerden indirdin bilmiyorum ama saglam orjinal iso dosyası kullanırsan dvd ıle atabilirsin, yok korsan oynanmıs iso dosyaları dvd de cogu zaman hata verıyor dosyalar eksık dıyor, rufusla yazdırman ıcın onemlı degıl usb 2.0 3.0 olayı, benım flash bellekte var, usb 1.0 2.0.3.0 , ben hepsı ıle xp vista 7 8 8.1 ve 10 boot yapıyorum ve hepsını flash bellek ıle atmıstım bu zamana kadar, ha cd dvd de var, cd dvd yavas atıyo, ben flash tercıh edıyorum, not, bıos guncellemesı yap bıde bıosta usb enablet yaparsan sıkıntısız atarsn
Windows 7 Sp1 Türkçe Tüm Sürümler Tek DVD 2020
Windows 7 Tüm Sürümler Sp1 Türkçe 32-64 Bit Tek DVD - 2020 (ESD)
Windows 7 Sp1 Türkçe 64 Bit Tüm Sürümler - Uefi Uyumlu 2020
https://rufus.ie/
windows 7 en üsteki link genelde eski pc de kullanıyorum
windows 7 2inci link esd olan genelde 2012 üretim sonrası pc de kullanıyorum windows 8 ve üstü işletim sistemlerinde
alttaki link uefi , anakart uefi olanlarda kullanıyorum yeni model
isolar güncelleme entegreli usb 3.0 entegre edilmiş şekilde, benim leptop ve 2 masaüstü pc de calısıyo masaüstü usb 1.0 ve 2.0 var, leptop yine usb 2.0 var gırıs, flash bellek yııne usb 1 usb 2 ve usb 3 .0 olanlar var hepsı ıle test ettım calısıyo
not ısolar 13 sürüm icerır 32 ve 64 bit, uefi surum sadece 6 tane surum ıcerır 64 bit sadece , 32 bit yok uefi surum
tek tek link ıstersen sayfada sıtede mevcut bulamassan atarım lınk
olmadı ılk orjınal windows surumlerı var oynanmamıs mıkrosoft orjınal 7 dosyaları onların lınkı bırakırım @ ile etıket yap yada ozelden yaz goreyım mesajı