Windows 7 İnternete Bağlanma Sorunu

burak

Yeni üye
27 Haz 2006
15
3
20210616_170900.jpg
20210616_171602.jpg
 

Le Chiffre

Katılımcı Üye
4 Ocak 2006
890
55
word.exe
Merhabalar;

TCP/IP değerlerinizi sıfırlayın, sıfırladıktan sonra büyük ihtimal sorununuz kalkacaktır.

''Windows+R'' tuşuna aynı anda basın ya da Windows arama kısmına ''Çalıştır'' yazın. Arama kısmına ''cmd'' yazın. Eğer ilk başta vereceğim kodlar işe yaramazsa ''cmd''ye sağ tıklayarak yönetici olarak açın.

Aşağıdaki komut dizisini cmd'ye sıra sıra yapıştırın, komutların sisteme dizinlenmesi için bekleyin, hepsi hemen yapıştırmayın.


ipconfig / flushdns nbtstat –r netsh int ip sıfırlama sıfırlama c: \ resetlog.txt netsh winsock sıfırlama

Aynı şekilde bu komut dizisini de tek tek yapıştırın ve enter'a basın.

ipconfig / release ipconfig / flushdns ipconfig / renew

Tüm kodları yazdıktan sonra, ''cmd'' yi kapatın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın, sorununuz büyük ihtimal çözülecektir.

Saygılarımla.
 

Chester Hoca

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
876
800
DATA
Merhaba, Driver Booster 8'i yükleyerek Drivlerları güncelleyiniz. Crack keyler var bir sürü siteden oradan rahat bir şekilde profesyonel güncelleme yapabilirsiniz.
 

Narisca

Katılımcı Üye
11 Mar 2021
421
198
Londra
Merhaba, iyi günler. Gelin birlikte sorunu çözelim.
Adımları sırasıyla takip ederseniz sorununuz çözülecektir.

1- Telefon veyahut Ayrı bir bilgisayar bularak Google'ye Realtek Ethernet Driver yazarak indirin. Genel olarak o kullanılıyor fakat siz bilgisayarınızın uyumlu olduğu driver'i indirirseniz daha sağlıklı olacaktır.
2- Kurmadan önce bilgisayardaki İnternet Driver'lerini kaldırın ve tüm internet driverlerini kaldırdığınıza emin olduktan sonrasında kurulum sağlayın.
3- Kurulum sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatın, kurulum bitmeden bilgisayarı kapatmayın.
4- Sonrasında Ağ ve Paylaşım Merkez'ine girerek Bağdaştırıcılar bölümünden kullandığınız bağdaştırıcıyı devre dışı bırakıp tekrar aktif edin.

Sorun halen çözülmezse Ağ ve Paylaşm Merkez'inden Ağ sorunlarını gider yardımını kullanın.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.