Windows 7 Manager -, sen, tweak optimize ve kullanılmayan dosyaları ve kayıt defteri ayarlarını temizlemek olan bir sistem aracıdır. Programı önemli ölçüde sistem performansını ve güvenliğini artırmak için olanak sağlar. Windows 7 Manager hızlandırmak ve istikrarı ve güvenliğini artırmak tasarlanmış 30'dan fazla araçlar içerir. Program tüm bilgisayar ve çalışan süreçleri hakkında ayrıntılı bilgi verir.
Özellikleri ve Windows 7 Manager Faydaları:
• Bilgi. Ayrıntılı sistem ve sisteminizde tüm donanım bilgi için; makinenize süreçleri ve ipler çalışan tüm ayrıntılı bilgileri gösterir, Windows 7 Müdür 1-otomatik olarak sistem temizler tıklayarak sunuyor.
• Optimizer.Tweak sistem pencere başlatma ve kapatma hızını arttırmak için, sistem hızını ve performansını artırmak için çimdik donanım; optimize Görev gereksiz sistem görevleri kapatmak için programlayın.
• Temizleyici. Hangi dosya veya klasörleri ve grafik olarak gösterilir disk alanı hazırlamak; bulun ve Sabit Disk alanını artırmak için gereksiz dosyaları temizlemek; Duplicate Files Finder aynı büyüklük, isim ve düzenleme tarihine göre dosyaları bilgisayarınızda tarar; Registry Cleaner kolayca kontrol kayıt ve onarım yanlış geçersiz girdileri kaldırmak, otomatik olarak kayıt defteri girdileri bağlantılı; Registry Defrag uygulama tepki süresi ve kayıt erişim zamanlarınızı azaltmak için yeniden indexs kayıt ve yeniden oluşturur.
• Özelleştirme. Denetim Windows başlangıç başlatıldığında ne, Windows 7 önyükleme menüsü uydurmak; sağ tıkladığınızda fare bağlam menüleri düzenlemek sistemi masaüstü, menüler, araç çubuğu ve bildirimlerin ayarlarını özelleştirmek; otomatik olarak arka planda masaüstü duvar kağıdı değiştirebilirsiniz.
• Güvenlik. Eğer, menüler, Windows oturum açma menkul ve sistemin çok gizli performans seçeneklerini devre dışı bırakmak sistem güncellemeleri ve hata raporları; gizlemek ve erişim sürücüler kısıtlamak, bilgisayarınızda çalıştırılması yasaktır hangi uygulamaları belirlemek; şifrelemek / şifresini Privacy Protector geride bırakmak parça ortadan kaldırarak kişisel gizliliğinizi koruyabilirsiniz; kez randomizasyon şifre birçok oluşturmak ve paçavra dosyaları, sistem klasörlerin yerini değiştirin.
• Ağ. Optimize Internet bağlantı hızı, tüm hisse senetleri öğeleri yönetmek; kolayca Internet Explorer çimdik.
• Misc. Yarar. Windows araçlardan göster toplama; kapatma PC ya da otomatik olarak hatırlatır, Windows, Office ürünlerinin kurulum anahtarı bulmak yardım eder.
Windows değişiklikler 7 Manager 2.1.0 Final:
- Jumplist QuickLauncher v2.4 için güncellendi
- Registry Cleaner v3.4 için güncellendi
- Bazı fonksiyonları mükemmel, bazı ayarlar ekle
- Önemsiz Dosya Temizleyicisi v2.3 için güncellendi
- Config.xml v1.1 için güncellendi.
Işletim sistemi: Windows 7
Çıkış tarihi: 2011 (x86/x64)
Sürüm: 2.1.0 Final
Dil: İngilizce + Rusça
Tıp: Hediyelik
Boyutu: 10.6 MB + 10.6 MBIşletim sistemi: Windows 7