Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.q. böle iş yapan adamada böle konuyu burda barındıran adminede koyyum ben iyimi amk bebeleri adam olun az lan şerefsziler şurda üye olduk kaç saatt indrcez die bide linkler pert çıktı ya gelde delirme gelde böle iş yapan adama sövme yaa Allh belanızı versin iyimi ?? ...
linkler hata veriyor . tekrar kontrol edıp yayınlar mısın
atın bebeleri ya böyle iş olmaz kardeş böyle sitemi olurya şikayet edecem boşalırım böyle siteye kim lan buranın sahibi cıksın piyasaya yoksa girdiği deliye sokarım onu amk cocu seni :S deli oldum yaa kardeş msty sinirlerime hakim olamıyom illa anasını sikecem amk bebesinin
tmm kardes sakin ol degmez böle adamlara lavuklar boh boh iş yapıp milleti dellendiriyonuz burkiy salla kardes koy
gö tü ne gitsin dümbüklerin ..
bu siteden artık bişe indrmem ben full orjinal olsun elimi sürmem yaa bakale ya hala bi tınan adam yok yaa neciyiz biz burda bana üye olurken o cins cins soruları sordunuz üye olana kdar verem oldum bunun aıcısını cıkarcam ben yenileyin linkleri la amk lar bi işe yarayın emocu bebeler sizi yaa bura cüniytin aksiyon filmlerine döncek birzdan amk ..