Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı wireless adaptörlerini malesef windows 7 otomatik olarak tanımıyor ve cdlerinin içerisinde windows 7 driver dosyaları olmayabiliyor. Böyle durumlarda internete erişebileceğiniz bir nokta varsa size basit bir yolu anlatmak istiyorum.
![]()
Bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere tıklıyoruz
![]()
Soldaki menümüzden aygıt yöneticisine tıklıyoruz
![]()
Tanımlanamayan aygıtlarımızın üstünde ünlem işareti olur. Üstüne sağ tıklayıp özelliklere tıklıyoruz.
![]()
Üst sekmeden ayrıntılar kısmına tıklıyoruz. Seçilebilir kutudan Donanım kimliklerine tıklıyoruz.
Aşağıda bulunan Değer kutusuna iki adet gözüküyor. &REV_0100 olan kafanızı karıştırmasın sadece aşağıdaki değer bize yeterli sağ tıklayıp kopyalıyoruz.
sonra internet sayfamızı googlenin arama çubuğuna yapıştırıp sonuna hangi windows ortamı için driverini arıyorsak onu yazıyoruz. Ben windows 7 için arıyorum ve örneğin googlenin arama çubuğuna şunları yazıcağım.
Aradığın tüm ssürücüler burdaMerhaba arkadaşlar 2 3 gün önce windows 7 kurulumu yaptım bir sürü driver yükledim ama wifi driverını bulup yükleyemedim bir sürü indirdim hiç biri işe yaramadı bilgisayarım casper yardımcı olurmusunuz