Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moderatörüm Öncelikle cevap verdiğin için teşkkürler ama windows, xp yle olan bağlantısını kestiği için geçmeyi pek istemiyorumWindows7 yi adam akıllı kullanman için en az 2 Gb ram olması lazım .
1 GB ramle Win 8 geçmeni önermem en iyisi Win xp kurman ama Win 7 dede kalabilirsin ...
Moderatörüm Öncelikle cevap verdiğin için teşkkürler ama windows, xp yle olan bağlantısını kestiği için geçmeyi pek istemiyorum![]()
Evet oda var ama 1 Gb ramle win 7 ' ye fazla yüklenmedende kullanabilirsin sorun olmaz ama win 8 e geçmeni önermem
![]()
peki benim şuanda ram alacak durumum yok sanal olarak ram artırabilirmiyim ?
Hemen deniyorum kardeşim 64 GB flaş var boşta duruyorreadyboost diye bir özellik vistayla birlikte geldi flash belleğini kullanarak arttırabilirisin
bu da haberi:
RAM'i temizlemenin ve genişletmenin 5 yolu - Haberler - CHIP Online
readyboost diye bir özellik vistayla birlikte geldi flash belleğini kullanarak arttırabilirisin
bu da haberi:
RAM'i temizlemenin ve genişletmenin 5 yolu - Haberler - CHIP Online
Sistemi azda olsa rahatlatır lakin , oyunlarda vs şeylerde hiç bir etkisi yoktur .
denedim gerçekten rahatlama var teşekkürler kardeşlerim hepinize yardımlarından dolaı teşekkür ediyorumE tabi ama en azından azcık olsa da rahatlatır