Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boot menüden usbyi 1. yap
yarın bakalım bi dostumo şekildede denedim bendeki hata setubu çalıştıramıyor diye birşey galiba ingilizcem pek iyi değil :RpS_sad: setubunda hata var herhalde sende çalışıyor ama bende çalışmıyor dosyada illa hata var demiyorum ama benim hatama çözüm bulun LÜTFEN !!! :RpS_crying: :RpS_crying: :RpS_sad:
tamam herşey güzelde bana kurulumu anlatabilir misiniz nasıl yapılacak![]()
Windows 8
Final sürüm ve türkçedir. Ayrıca windows 8 orjinalleştirme programınıda paylaşıyorum, Windows 8 etkinleştirme programı pro ve enterpise sürümlerinde işe yaramaktadır. Diğer sürümlerde de deneme yapabilirsiniz. İso uzantılıdır.
Boyut: 1.98Gb [32Bit] & 2.76Gb [64Bit]
Yandex.Disk
Dosyayı indirin [32Bit]
Dosyayı indirin [64Bit]
Windows 8 Etkinleştirme
Windows 8 etkinleştirme programı pro ve enterpise sürümlerinde işe yaramaktadır.
Boyut: 2.2Mb
Yandex.Disk
Dosyayı indirin
USB İLE HIZLI FORMAT ATMAK İÇİN TIKLA !
Teşekkür Butonunu Kullanalım :secret
Dostum USB ile olmadı bende DVD ile yaptım şu anda mutluluktan kuduruyorum çünkü win8'deyim![]()
Teşejkkürler süpersin.
Teşekkürler şimdi active ettim yeniden başlattı aktifdir makinanız sürekli aktifleştirilmiştir dedi ama ayarlarda etkinleştirmede hata çıktı forumlarda gezerken birşey gördüm hiçbir crack aktive etme programı hack'leyemiyormuş sadece görüntü olarak etkinleştirildi diyormuş 180 gün sonunda masaüstü açılmıyor etkinleştirmeyince kesin etkinleştimi bana biraz açıklarmısınız ?![]()
Ordaki yazı bendede çıkıyor. Kullan 180 gün sonra birşey olursa ayarlarız :drunk
beyler süper gerçkten indiren arkadaşlarınkine baktım helal olsn valla![]()
![]()
![]()
Windows 8
Final sürüm ve türkçedir. Ayrıca windows 8 orjinalleştirme programınıda paylaşıyorum, Windows 8 etkinleştirme programı pro ve enterpise sürümlerinde işe yaramaktadır. Diğer sürümlerde de deneme yapabilirsiniz. İso uzantılıdır.
Boyut: 1.98Gb [32Bit] & 2.76Gb [64Bit]
Yandex.Disk
Dosyayı indirin [32Bit]
Dosyayı indirin [64Bit]
Windows 8 Etkinleştirme
Windows 8 etkinleştirme programı pro ve enterpise sürümlerinde işe yaramaktadır.
Boyut: 2.2Mb
Yandex.Disk
Dosyayı indirin
USB İLE HIZLI FORMAT ATMAK İÇİN TIKLA !
Teşekkür Butonunu Kullanalım :secret
Denetim masasında kalıyor o etkinleştir uyarısı. Dostum bende bu Windows ve cracki kullanıyorumRaxiD dostum lütfen çözüm bul birşey öner çok çaresizim win8'den win7'ye geçmek çok kötü bir duygu![]()
Denetim masasında kalıyor o etkinleştir uyarısı. Dostum bende bu Windows ve cracki kullanıyorum