Windows 8 Etkinleştirici [nefestoo OnayLı]

origo35

Yeni üye
31 Eki 2012
27
0
güncellemeden sonra tekrar ikinci kez yapın düzelecektir. bendede ilk aktive edildi sonra güncellemelerle kitlendi tekrar aktivasyon işlemi yaptım bu sefer kalıcı şekilde düzeldi..

o şekilde şuanda zatende pek saglıklı crack gibi gelmedi bana. yani windows 7 deki gibi degil
 

nefestoo

Uzman üye
18 Ocak 2010
1,044
0
Microsoft
şöyle bir bakıyorumda. bazı arkadaşlar önce win 8 yükleyip sonra virüslü falan diyorlar. Yapmayın arkadaşlar emeğe saygı... Bende yükledim bende niye sorun yok. aynı yerden indirdik... ayrıca buradan sağlam paylaşım yapan başka site yok... blogspotun sahibi bile bu konudan alıntı yapıyor... varmı diyecek söz? Helal olsun nefestoo ya..

Eyw Canım Kardeşim Saolasın Gerçekten

beyler güncelleme sonrasında crack gidiyor ve ayarlardan windows u etkinleştir yapınca etkinleştiremiyor. bilgisayarım sag tık yapınca etkinleştirilmiş gözüküyor. windows 7 deki windows loader gibi düzgün kusursuz crack yokmu acaba ?

Windows 8 Çıkalı 1 Ay 1 Hafta Oldu.
Sorunsuz Crack Elbet Çıkar Ama Bu Windows 8 Yeni Olmasından Öte Çok İlgi Gören Bir Çalışma Küçük Bişeyde Deyil.

Güncelleme Yaptıktan Sonra 1 Kere Tıklıyorsun Pc Reset Atıp Tekrar Devam Ediyor.
Çok Zor Birşey Deyil.


Ama Microsoft'un Siteden Parayla İndirip Etkinleştirme Yapamayanlar Var.
Burda Yaptığımız Sadece Etkinleştirmeyi İndirmek.


Win Xp Win7 Gibi Sürekli Güncelleştirme Yapmıyor Çok Basit Bir Güncelleme Var Sadece.

o şekilde şuanda zatende pek saglıklı crack gibi gelmedi bana. yani windows 7 deki gibi degil

Benim Pc'yi Alalı 3-4 Yıl Olcak Aldığımda Windows 7 Vardı Yükledim. Baktım Birde Merak Ediyordum Lanet Olsun Dedim Sadece Yükledikten Sonra.

Ve Windows 8 Çıkana Kadar Win Xp Klasic Kullandım.

Ve Mükemmel Olduğu Ortada.


Yineden Karar Sizin Elimde İngilizce Bir Crack Var Çalışır Durumda Ayarlama Felan Oluyor.
Kurulum Ordan Ayarlama Yapıyorsun Ben Yapamadım. Aslında Yapardım Ama 1 Saniyelik İşi 30 Dakika Yada Daha Uzun Sürede Yapmaya Gerek Yok.

Yinede Karar Senin Güzel Kardeşim

güncellemeden sonra tekrar ikinci kez yapın düzelecektir. bendede ilk aktive edildi sonra güncellemelerle kitlendi tekrar aktivasyon işlemi yaptım bu sefer kalıcı şekilde düzeldi..

İşte Kısaca Özeti Ellerine Sağlık Dostum
 

origo35

Yeni üye
31 Eki 2012
27
0
şimdiye kadar VMware de denedim. hafta sonu harici bi disk bulup yedeklerimi alıp windows 8 kurucam diske bakalım :) pro mu enterprise mi kurmalıyım ?
 

RahmanSANDIKCI

Yeni üye
5 Ağu 2011
46
0
Trabzon
ya tek link li bir win 8 pro indirme yok mu ya ??? ne kadar uğraştıysam hep bir hata veriyor bu indirmeye çalıştığım siteler. ya hızı 50 kb den yukarı çıkmıyo ya da başka sıkıntılar veriyor. İlk çıktığında ingilizce versiyonunu indirdim ama tam türkçe yyapamadım. şimdi tam türkçe olan bir win 8 istiyorum
 

sago_evo

Yeni üye
4 Eyl 2010
25
0
nefestoo kardeş sanırım link ölmüş inş en kısa zamanda yenilersin. Şimdiden teşekkürler. Bu arada aktivasyonun 64bit 32bit farkettirmez değilmi?
 

atakanbilir

Yeni üye
6 Ocak 2013
8
0
walla bu win8 activasyondan bunaldım.dahada yapmadım.3-4 tane bununla

ilgili konu açan var hangisini deniyecegimizi bizde şaşırdık...........

biri olmazsa birini

biri olmazsa öbürünü

böyle gidecegiz..........

bakalım.........
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.