Windows 8 için "Araçları" geri getirin!

ßr@In

Özel Üye
2 Ocak 2012
5,136
36
20140211041329_windows.jpg


Masaüstü araçlarını Windows 8.1'e getirin!

Windows 7'nin bu küçük araçlarını özlediyseniz, onları Windows 8.1'e hızla geri getirmeniz mümkün!

Windows 8'le birlikte veda ettiğimiz masaüstü saati ve diğer araçları özlediniz mi? Onları üçüncü parti bir yazılımı kullanarak Windows 8.1'inize geri döndürmeniz mümkün.

İndir yazısına tıklayarak Programı indirip kurduktan sonra masaüstünüze sağ tıklayın. "Araçlar" seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıkladığınızda bildiğiniz Araçlar uygulaması açılacak.

Açılan pencerede varsayılan araçların yanında geliştiricinin eklediği bazı araçları da görebileceksiniz. Masaüstünüze eklediğiniz araçlığın saydamlığını, boyutunu ve diğer seçeneklerini tek tek değiştirebilirsiniz.

İNDİR
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.