Evet Hatanın Tam Açılımı Şöyle:
"Windows bu sabit disk alanına yüklenemez. Windows NTFS Olarak Biçimlendirilen bir bölüme Yüklenmelidir."
Bu Hata genelde Linux kurulu olan bilgisayarınızı, Windows işletim sistemine döndürmeye çalıştığınızda karşılaşacağınız bir hatadır.
Fazla uzatmadan çözüme geçelim,
1- Format ekranında (disk seçeceğimiz bölümde) "Shift + F10" Tuşlarına basın.
Not: Eğer "Shift + F10" tuşlarına basmanız sonucu önünüze cmd ekranı gelmediyse "Fn + Shift + f10" Deneyin.
2- cmd ekranına "diskpart" yazın,
3- "list disk" yazarak disklerinizi listeleyin,
4- "select disk x" x yazan yere diskinizin numarasını giriniz,
5- "clean" komutuyla diski sıfırlayın,
6- ve bu kadar son olarak "exit" komutuyla diskpartı sonlandırıp cmd ekranından çıkış yapın.
Evet bugünde bir hatayı çözümledik bir dahaki hata konumuzda görüşürüz, iyi forumlar.
Windows ve Bilgisayar ile alakalı Bilgiler edinmek için aşağıdaki konularıma göz gezdirebilirsiniz,
"Windows bu sabit disk alanına yüklenemez. Windows NTFS Olarak Biçimlendirilen bir bölüme Yüklenmelidir."
Bu Hata genelde Linux kurulu olan bilgisayarınızı, Windows işletim sistemine döndürmeye çalıştığınızda karşılaşacağınız bir hatadır.
Fazla uzatmadan çözüme geçelim,
1- Format ekranında (disk seçeceğimiz bölümde) "Shift + F10" Tuşlarına basın.
Not: Eğer "Shift + F10" tuşlarına basmanız sonucu önünüze cmd ekranı gelmediyse "Fn + Shift + f10" Deneyin.
2- cmd ekranına "diskpart" yazın,
3- "list disk" yazarak disklerinizi listeleyin,
4- "select disk x" x yazan yere diskinizin numarasını giriniz,
5- "clean" komutuyla diski sıfırlayın,
6- ve bu kadar son olarak "exit" komutuyla diskpartı sonlandırıp cmd ekranından çıkış yapın.
Evet bugünde bir hatayı çözümledik bir dahaki hata konumuzda görüşürüz, iyi forumlar.
Windows ve Bilgisayar ile alakalı Bilgiler edinmek için aşağıdaki konularıma göz gezdirebilirsiniz,
USB Disk veya Harici Diskin Boyutu'nun Küçülmesinin Çözümü
Herkese tekrardan Selamlar, Bugün sizlere belirli nedenlerden dolayı küçülen disklerimizi tekrar eski boyutuna nasıl kavuşturabileceğimizi göstereceğim. Ek not eklemem gerekirse: Aldığınız yeni disk 4, 8, 16, 32-64-128... Boyutları Belleğinden az düşük olabilir mesela 16 aldığınız disk 14.8...
turkhackteam.org
Windows Unattend Yanıt Dosyasından Product Key // Hatasının Çözümü
Sanal makine üzerinde (Virtualbox) Windows 8.1 kurulumu yaparken Başlıktada Bahsettiğim; "Windows Unattend Yanıt Dosyasından Product Key" Diye Bir Hata Aldım. Hatanın Çözümü Oldukça Basit Olduğu İçin ve Belki Bilmeyen Vardır Diye Forum İçerisinede Taşımak İstedim. Not: Hata Ekranının Görüntüsünü...
turkhackteam.org
Office 2010 "Office Software Protection Platform (osppsvc) Hizmeti Başlatılamadı." Hatasının Çözümü.
Windows Cihazıma Office 2010 Yükledim Bir Süre Kullandıktan sonra Başlıkta belirttiğim gibi bir hata ile karşılaştım. Bu Hata Bana Office Açık Yapılandırma ilerleme durumu olarak geldi bir süre sonra osppsvc adlı hatayı aldım. Çözümünü biliyordum. Bilmeyen olabilir diye foruma taşımak istedim...
turkhackteam.org
Ücretsiz Windows Etkinleştirme - #KMSpico Nedir ? - Zararları Nelerdir ? - Sakın Kullanmayın
Öncelikle Halkımızın Çoğu Ücretsiz Ürünlere Çok ilgi Duyuyor. Lakin Bu Her Alan İçin Geçerli Bir Durum Değil Özellikle Teknoloji ve Siber Güvenlik Gibi Alanlarda Ücretsiz Ürünlerden Sakının. Günümüzde Herkesin Önerdiği ve Türkiye'deki Çoğu Sistemin Etkinleştirilmesinde Kullanılan, KMSpico...
turkhackteam.org
AMD vs İNTEL (Objektif Karşılaştırma - Detaylıca) #AMD-İNTEL
Belirtmem Gerek, AMD - İNTEL Famboyu değilim. AMD ve İNTEL Oldukça Köklü Olduğundan Dolayı Karşılaştırmayı Yakın Tarihe Göre Yapacağım. (Görsel Konunun İronik Kısmı İçin :D ) AMD 1969 Yılında Kurulan AMD, Kullandıkları Bilgisayar Donanım Bileşenleriyle Alanında Söz Sahibi Olmayı Başaran. Bu...
turkhackteam.org
Son düzenleme: