wındows da hangı vpn kullanmalıyım ve gizlenmenin yolları

Bay Pipo

Üye
16 Kas 2021
62
30
Merhaba değerli üye

1- urban-vpn
2 - Hotspot Shield
3- OperaVPN

Bu 3 VPN'i önerebilirim. Bir de expressVPN'in denemesi var bunları dene. İyi forumlar:)
 

TURKHACKER2009

Kıdemli Üye
20 Eyl 2021
2,543
693
24
Windowsda illegal iş yapacaksan tor dan her şeyini yürüt. Windows için pek vpn bilmiyorum tek bildiğim vpnbook o da ne kadar güvenilir bilmiyorum ama iş görüyor. Kali için anonsurf kırmızı çizgimdir. :d
 

Nonantiy

Global Moderatör
28 Haz 2020
1,997
1,091
Kayseri
Merhabalar,

Vpn kullanarak kendinizi gizliyemeşsiniz. Fakat biraz daha böyle güvenlik olayına takılıysanız ayrıca Tor kadar yavaş çalışan bir şey istemiyorsanız benim size tavsiyem Blockchain teknolojisini kullanmanız olucaktır. Vpn'den daha güvenli daha hızlı ve nodeları bulunmaktadır. Dilerseniz bu teknolojiden faydalanabilirsiniz. Suanlık beta sürümde olduğundan dolayı ücretsiz olmaktadır.

İyi günler dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.