bilgisayarda öyle çalışıyordum test çözüyordum bi baktım defender çarpı ikonu verdi bastım açtım windows dosyaları winrar tp link wifi falan filan ne var ne yok herşeyi virüs win32 kanbet.a mıydı neydi emin deilim açıklamasındada bu yazıyor bu program dosyalara bulaşarak falan filan noluyor durup dururken her şeyi virüs olarak algıladı virüs yemediğimden de eminim durup dururken her şeyi virüs olarak algılıyor pc yeniden başlattım aynı birşey değişmedi tarama yaptım yine herşeyi virüs olarak algıladı antivirüsün ayarlarda otomatik kaldır seçeneği yerine uyar seçeneğini seçmiştim yoksa herşey silinicekti bi ara da böyle olmuştu chrome falan açılmıyor hata veriyordu tamamen ilginç bir durumla karşı karşıyayım windows defender mı bozuk yoksa?
o sefer pc tamamen bozulmuştu sistem geri yükleme falan yaptım öyle kurtulmuştum ve o sırada internetim yok tu ki web sayfasını kaydetmiştim ordan çözüyordum
o sefer pc tamamen bozulmuştu sistem geri yükleme falan yaptım öyle kurtulmuştum ve o sırada internetim yok tu ki web sayfasını kaydetmiştim ordan çözüyordum
Moderatör tarafında düzenlendi: