Arkadaşlar laptap'ıma korsan windows 10 pro yükletmiştim 50 liraya gibi bir ücrete.
Yaklaşık 7 ay sorunsuz kullandım. Birkaç gündür alt tarafta windows etkinleştirilmedi yazısı belirdi.
Bazı sitelerde 30 gün içinde lisans alınmassa bilgisayar kısıtlamaları gelir yorumları okudum.
Daha sonra buna bir çözüm aramak için araştırma yaptım.
https://www.turkhackteam.org/windows/1800109-3-dakikada-windows-10-etkinlestirme-programsiz.html
Yukarıdaki linkdeki tüm işlemleri yaptım daha sonra sorun çözüldü ve artık alt tarafta yazısı gözükmüyordu.
Biraz daha blogger tarzdaki yorumları okuyunca şöyle bir yazı gördüm.
KMS sunucusuna bağlanıyor ve etkinleştiriyorsunuz. Bunun etik yanını bir kenara koysak bile, sonuçta bağlandığınız sunucu etkinleştirmekten (Veya etkinleştirmiş gibi göstermekten) fazlasını yapıyor olabilir.Bu sunucularla bilgisayarınız arasında bir bilgi alışverişi söz konusu ve sunucudan hangi bilgilerin indirildiği, bilgisayarınızdan hangi verilerin gönderildiğini, bilgisayarınızın nasıl bir ağa katıldığını bilemezsiniz. Bir program kullanmasanız dahi kötü amaçlı bir sunucuya bağlanıyor da olabilirsiniz. Bu tür yolları genellikle güvenilir bulmuyorum ve korsan kullanmamanızı öneririm.
Şimdi sorum şu, Yaptığım işlem ilerde sorun olur mu?
Bilgisayara bir zararı var mıdır ?
İşlemi geri alma şansımız var mı ?
Lisans çok pahalı olduğu için böyle bir şey yaptım.
Tek yol lisans almak ise yapacak bir şey yok zaten alırız.
Lisans almak gerekirse bilgisayara format atıp öyle mi lisans almak gerekir ?
Lisans nasıl alınır ?
Bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 7 ay sorunsuz kullandım. Birkaç gündür alt tarafta windows etkinleştirilmedi yazısı belirdi.
Bazı sitelerde 30 gün içinde lisans alınmassa bilgisayar kısıtlamaları gelir yorumları okudum.
Daha sonra buna bir çözüm aramak için araştırma yaptım.
https://www.turkhackteam.org/windows/1800109-3-dakikada-windows-10-etkinlestirme-programsiz.html
Yukarıdaki linkdeki tüm işlemleri yaptım daha sonra sorun çözüldü ve artık alt tarafta yazısı gözükmüyordu.
Biraz daha blogger tarzdaki yorumları okuyunca şöyle bir yazı gördüm.
KMS sunucusuna bağlanıyor ve etkinleştiriyorsunuz. Bunun etik yanını bir kenara koysak bile, sonuçta bağlandığınız sunucu etkinleştirmekten (Veya etkinleştirmiş gibi göstermekten) fazlasını yapıyor olabilir.Bu sunucularla bilgisayarınız arasında bir bilgi alışverişi söz konusu ve sunucudan hangi bilgilerin indirildiği, bilgisayarınızdan hangi verilerin gönderildiğini, bilgisayarınızın nasıl bir ağa katıldığını bilemezsiniz. Bir program kullanmasanız dahi kötü amaçlı bir sunucuya bağlanıyor da olabilirsiniz. Bu tür yolları genellikle güvenilir bulmuyorum ve korsan kullanmamanızı öneririm.
Şimdi sorum şu, Yaptığım işlem ilerde sorun olur mu?
Bilgisayara bir zararı var mıdır ?
İşlemi geri alma şansımız var mı ?
Lisans çok pahalı olduğu için böyle bir şey yaptım.
Tek yol lisans almak ise yapacak bir şey yok zaten alırız.
Lisans almak gerekirse bilgisayara format atıp öyle mi lisans almak gerekir ?
Lisans nasıl alınır ?
Bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: