merhaba herkese bilgisayar açılırken şu şekil hata alıyorum ve yaklaşık 20 dk bekliyorum nasıl çözebilirim bir anda olmaya başladı resim biraz kötü çıkmış kb 2k6cfkf.jpg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.soru:Tek bir sürücü mü varmerhaba herkese bilgisayar açılırken şu şekil hata alıyorum ve yaklaşık 20 dk bekliyorum nasıl çözebilirim bir anda olmaya başladı resim biraz kötü çıkmış kb 2k6cfkf.jpg
1.soru:Tek bir sürücü mü var = hayır 2 sürücü var 1 tanesi ssd hata aldığım ise hdd 1 tb1.soru:Tek bir sürücü mü var
2.: muhtemelen diskte bir virüs algılanıp koruma amaçlı tarama yapıyordur ya da sfc /scannow komutunu cmd'ye girmişsindir sonra böyle olmuştur.
3.diskin boyutu büyük olursa tarama uzayacaktır sabredin ve bekleyin bu işlem diskin performansını optimize etmek için ideal metodlardan birisi.
İyi forumlar![]()
Dediğim gibi bir virüs algılanmış olabilir ya da sistem optimizasyonu için arada bir yapıyor kendi kendine korkulacak birşey değil beklersen biter yaşamıştım1.soru:Tek bir sürücü mü var = hayır 2 sürücü var 1 tanesi ssd hata aldığım ise hdd 1 tb
2.: muhtemelen diskte bir virüs algılanıp koruma amaçlı tarama yapıyordur ya da sfc /scannow komutunu cmd'ye girmişsindir sonra böyle olmuştur. = sfc dediğiniz şeyi cmdye girmedim
anladım teşekkür ederimDediğim gibi bir virüs algılanmış olabilir ya da sistem optimizasyonu için arada bir yapıyor kendi kendine korkulacak birşey değil beklersen biter yaşamıştım
İyi forumlaranladım teşekkür ederim