arkadaşlar kolay gelsin ben de fake mail hazırlamaya çalışıyorum ama bi türlü istediğim gibi değiştiremedim.benim kullanmak istediğim alan hotmail oturum açma sayfası ancak üzerinde Dreamweaver ile değişiklik yapamıyorum mesela; Oturum aç yazan yeri veya Windows Live yazısının altındaki satırı "Bu bölümü sadece Windows Live kullanıcıları görebilir.Lütfen oturum açın" şekinde değiştiriyorum (hem tasarım bölümünden hem kod bölümünden ayrı ayrı denedim) ama browserda test ettiğim zaman o yazılar görünmüyor onun yerine normal açılıyormuş gibi görünüyor ayrıca biraz daha kodları kurcaladığım zaman javascript hatası verip başka yere yönlendiriyor.sorun olabilecek bütün javaları sildim bu defa resimler garipleşti "kilit""defter" gibi iconlar 20şer tane görünmeye başladı.bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim.kullanacak olduğum msnin gizli yanıtını ayrıca alternatif mailini biliyorum tabi onun şifresinide ancak benim amacım takip etmek tabi farkettirmeden.kodları bana hazırlayabilirmisiniz.ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...