Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldi usta hackerımız. IP adresin herşeyde gözükür. Tor'u ister Wde kullan ister Linuxda o fark etmez. Linuxda malware olayı yok.Linux herhangi bir illegal iş yaptığında ipni ortaya çıkarmaz windowsda tor browser kullansan bile bazen çıkıyor linux da hic çıkmamaktadır.
AhahahGeldi usta hackerımız. IP adresin herşeyde gözükür. Tor'u ister Wde kullan ister Linuxda o fark etmez. Linuxda malware olayı yok.
Bir not düşeyim: Şimdi dalga geçerler zaaaaaaaaaa linuxda malware yok demiş zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye. Onu şunun için dedim Wda önüne gelen RAT, logger kullanır ama Linuxda biraz daha zor olur diyeyim. Mesela n00brat vardı. Çoğu kişi W kullandığı için W ratler daha çok tercih edilir ve Linux kullanan birisine malware bulaşma olasılığı daha azdır.AhahahDostum eger hedefin programlama dillerini ogrenmekse, hic linux'a gecme derim, c dillerini en iyi Windows tabanli bir sistemde ogrenip pekistirirsin, ip ni gizler diyen arkadas, linux da windows gibi bir isletim sistemidir ne alakasi var anlayamadim. 3 yil linux kullandim hala bekliyorum acikcasi ne zaman ip mi gizleyecek diye
Linux sadece, cogu malware windows sistemler icin yapildigi icin, malwarelerin kolay kolay islemedigi bir sistemdir. Linux open source oldugu icin gelistirmeye oldukca acik bir sistemdir, linux a gececeksen kali ile sakin baslama, ilk once linuxu tani, zorin, mint gibi sistemlerle basla..