Hocam neyi zorluyorsunuz anlamış değilim. Adam Hacklemiş işte. Açığı bulmuş Hacklemiş. Tebrik edin geçin işte.Şaka yapıyorsunuz sanırım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam neyi zorluyorsunuz anlamış değilim. Adam Hacklemiş işte. Açığı bulmuş Hacklemiş. Tebrik edin geçin işte.Şaka yapıyorsunuz sanırım ?
Zorladığım yok tabi ki tebrikler arkadaşa ama bu hack değil lafım yokta yetkililerin bunu hack sayması tuhafıma gitti sadeceHocam neyi zorluyorsunuz anlamış değilim. Adam Hacklemiş işte. Açığı bulmuş Hacklemiş. Tebrik edin geçin işte.
Yani onlarda hack yapıyor.Açıklarla veya sitenin kendi güvenlik açıklarıyla vs vs.Neden onlar da bir kişi emek vermiş eline sağlık diyemezler mi?Senin düşüncenede saygı duyuyorum merak etme.Sadece söyliyeyim dedim.Zorladığım yok tabi ki tebrikler arkadaşa ama bu hack değil lafım yokta yetkililerin bunu hack sayması tuhafıma gitti sadece![]()
Url Picture içerdiği için kayıt alamadım maalesef farklı bir bölüme atlayabiliyorum, post ederken Zone de alabilirim alt alandının şuan Zone kaydı yokZone-h neden alınmadı?
Alalım zone-h ıUrl Picture içerdiği için kayıt alamadım maalesef farklı bir bölüme atlayabiliyorum, post ederken Zone de alabilirim alt alandının şuan Zone kaydı yok
Ellerinize saglik
Cihaz başına geçince halledeyimAlalım zone-h ı
hallettin miCihaz başına geçince halledeyim