Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Kali Linux sistemi kurmak için size tavsiyem WM veya Virtual Box kullanmanızdır. Kali Linux açık kaynaklı bir sistem olduğu için bozma ihtimaliniz iyi bir kullanıcı değilseniz çok yüksektir. Ama illa da Tek İşletim sistemi istiyorsanız Flash Disk`e ekleyeceğiniz iso dosyası ile format atabilirsiniz.
Windowsu silip işletim sistemi olarak kaliyi kullanabilirsin fakat bunu yapmak istemiyorsan yukarıda ki arkadaşında dediği gibi sanal makine ye kurulabilir
Benim tavsiyem de sanal makine ile kurmanız. Eğer çökerse, hata verirse vb durumlarda kurduğunuz işletim sistemini hiç bir sorun olmadan siler tekrar kurarsınız. Bilgisayarınız da nerdeyse hiç hasar almaz. Veri kaybetme olasılığınız düşüktür
Başlangıç seviyesi kullanım için Sanal Makine'ye kurabilirsin.Hem daha kolay hemde daha pratik olacaktır donanımsal bozulmalar oluştuğu takdirde sanal makine bunun önüne geçecektir.
Öncelikle BU ADRESTEN sanal makineyi indirin ve kurun.
Ardından BU ADRESTEN sanal makine için gerekli kali dosyasını indirin.
İndirdiğin .ova dosyasını kurduğun sanal makinenin içerisine sürükleyip bıraktığın takdirde yüklemeye başlayabilirsin.
Kurulum tamamlanınca oturum açmak için varsayılan kullanıcı adı 'root', şifre ise 'toor' olacaktır.
Arkadaş dün mesajı atıp kaçmış.Üstelik de ne demek istediği bile belli değil.Lütfen konu açarken konunuzun son kullanıcı için anlaşılır olmasına dikkat ediniz.