Merhabalar her kese , benim çok garip bir sorunum var.SSD boyutum çok küçük olduğundan kendi windows10 20h2mi derledim.Çok yer kapladığı için Windows Search bileşenini sildim.Hatta hizmet bölümünden ilgili hizmeti de kapattım.Sonra Windowsumu önyükledim ve çalıştırdım.Buraya kadar her şey güzel , her zamanki gibi driverları ve gerekli uygulamaları kurdum.Cortanayı da kurulum sırasında kapatmışdım.Şimdi Windows simgesine basıp bir çey yazmaya çalıştığımda bilgisayar tepki vermiyor.Ayrıyeten dosyalar arasında arama yapmaya çalıştığımda da hiç bir şey yapmıyormuşum gibi algılıyor.
Denediklerim: ctfmonu çalıştırdım , fark olmadı.SearchUI'ı konsoldan çalıştırmaya çalıştım , böyle bir uygulama mevcut değil hatası aldım.Hizmetlere baktığımda Windows Search otomatik olarak çalışıyor , ama Görev Yöneticisinde "Arama" başlıklı uygulama mevcut değil.Anladığım kadarıyla nasılsa Windows Searchu bozdum.Windows Update'i de sildiğim için çevrimiçi düzenleme yapamıyorum.Windows Search'u düzeltmenin ya da silip tekrar yüklemenin bir yolu var mı?
Dikkatiniz için teşekkürler!
Denediklerim: ctfmonu çalıştırdım , fark olmadı.SearchUI'ı konsoldan çalıştırmaya çalıştım , böyle bir uygulama mevcut değil hatası aldım.Hizmetlere baktığımda Windows Search otomatik olarak çalışıyor , ama Görev Yöneticisinde "Arama" başlıklı uygulama mevcut değil.Anladığım kadarıyla nasılsa Windows Searchu bozdum.Windows Update'i de sildiğim için çevrimiçi düzenleme yapamıyorum.Windows Search'u düzeltmenin ya da silip tekrar yüklemenin bir yolu var mı?
Dikkatiniz için teşekkürler!