Windows Server® 2008 Beta 3

bLoOdLusT1912

Kadim Üye
1 Ağu 2007
5,470
41
Windows Server® 2008 Beta 3, IT profesyonellerine, sunucu yapılarını geliştirmelerinde, birbiri ile bağlantılı uygulama ve servis oluşturmaları için güçlü web ve uygulama platformu sunar. Microsoft, bu yeni nesil sunucu işletim sisteminin Beta 3 sürümünü, zaman limitli olarak sunucularına yükledi. Buna bağlı olarak Windows Server® 2008 Beta 3 sürümünün, 07 Nisan 2008'de süresi dolacak ve bu tarihten sonra sisteminizden tamamen kaldırmanız ya da Windows Server® 2008 için lisans satın almanız gerekecek.

Ürünü kullanım için Beta Tester'lara ürün anahtarları gönderildi. Yükleme sırasında etkinleştirme işlemini sormayan Windows Server 2008, yükledikten 30 gün sonra etkinleştirme işlemini başlatıyor. Eğer bir ürün anahtarına sahipseniz, yükledikten sonraki 30 gün içerisinde etkinleştirme işlemi için ürün anahtarını yazmanız gerekiyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.