Selamın Aleyküm arkadaşlar. Bilgisayarımdan windows 11 işletim sistemini formatlayıp kali linux kurmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol
Rica Ederim Ama Bana Sorarsan Bir Bilgisayarcıda Yaptır Bende 1 Kere Linux Kurmak İsterken Yanlış Yapmıştım Tekrar 350 TL Verip Windows'a ÇevirdimÇOK SAOL
Hocam peki bu yöntemle usb ye kurdukdan sonra pc ye kurunca disk deki windows dosyaları tamamen siliniyor mu
Kali Linuxu kurarsan silinirHocam peki bu yöntemle usb ye kurdukdan sonra pc ye kurunca disk deki windows dosyaları tamamen siliniyor mu
birde bu video da adam işletim sistemini denemek için usb de açtığında masaüstünde kurun diye bişi var ona basarak tamamen kuruyor. Kali linux dada öyle bişey varmıKali Linuxu kurarsan silinir
Onu tam bilemiyorum malesef...birde bu video da adam işletim sistemini denemek için usb de açtığında masaüstünde kurun diye bişi var ona basarak tamamen kuruyor. Kali linux dada öyle bişey varmı
Aslında kurabilirsin.Selamın Aleyküm arkadaşlar. Bilgisayarımdan windows 11 işletim sistemini formatlayıp kali linux kurmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba?