Windows Tema Hazırlama Videolu ('Ghost Warrior)

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
Arkadaslar merhaba ;
Windows çeşitleri için bılgısayarınızda yuklu olan win 7 win 8 veya vista fark etmez ne yuklu ıse bulundugunuz sürümün temasını değiştirebilen istediğiniz gibi üzerinde oynama yapabilen bir program ile karsınızdayım Videolu olarak anlattım programı dilerseniz videoyu izleye bilir dilerseniz dırek indirebilirsiniz..


Program Hakkında :
Window Blinds 7.2

Windows Blinds uygulaması sayesinde artık bilgisayarınız diğerlerinden çok daha farklı olacak.
Windows işletim sistemleri için hazırlanmış ve tümüyle güncellenmiş bir tema yazılımıdır. Window Blinds uygulaması sayesinde araç çubuklarından tutun da, arka plan görünümlerine kadar işletim sisteminizdeki aklınıza gelecek bütün görsel öğeleri yeni biçim ve renklerde görünmesini sağlayabileceksiniz. Window Blinds uygulaması diğer Windows temalarından farklı olarak sisteminizi yavaşlatmaz, yüksek ekran çözünürlüğüne ihtiyaç duymaz, işlemcinizi ve belleğinizi yormaz.
Tek yapmanız gereken kurmak ve sisteminizi görsel olarak mükemmel hale getirmek için birkaç tıklama yapmaktır.​

Ekran goruntusu :​
cugv0.jpg
,

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.