Windows Tüm Herşeyi Silen Format Şekli Var mı?

p4lfox

Yeni üye
25 Tem 2023
21
1
Arkadaşlar Merhaba Kendi Bilgisayarımı Satıcam ve İçinde Hotmail Hesaplarım Bilgilerim Var Ve Normal Format Atınca Formattan Sonra Gelen Başlangıç Kısmında Önceki Kullanıcı Hesaplarını Tekrar Yükle Falan Var Onlar Olmadan Nasıl Format Atabilirim Hiçbir Şekilde Bilgisayarda Bir Log Bile Kalmasını İstemiyorum. Telefonda Sanırım Hard Format Diye Birşey Vardı Onun Bilgisayar Versiyonunu Nasıl Yapabilirim Kısaca.
 

SpyKod

Katılımcı Üye
8 Şub 2006
350
4
70
Tarsus
Disk bölümlerinizi listeleyin önce D klasörünü sonrada C klasörünü silin. sonra bir windows flash bellek ile yeniden format atıp biçimlendirin yeterli olacaktır. yada 2 el temiz bir hdd veya ssd takın hem verileriniz elinizde olmuş olur karar sizin.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,416
49
969
Merhabalar

zaten format atıldığında tüm bilgileriniz otomatik olarak siliniyor geri dönüşü olacağını sanmam olsa bile çok zahmetli olacaktır bu yüzden normal format atıp verebilirsiniz.

İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.