Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar cd sini bulamıyorum..format atmam lazım pc ye...link atabilecek olan varsa çok sevinirim..bi de indirmesi ve kurulumu hakkında biraz bilgi ...
Arkadaşım şu vereceğim linkte tek dvd ile vistanın 32-64 bit Sp2 tüm sürümlerini kurabileceksin,indirmişken bir kere bunu indirmeni öneririm,normalde senin istediğin home premium'da tek dvd bu da ...
Boyut : 4.32 GB Part : 24 Tür : İso
Sitede iki çeşit link görünüyor ama ikiside aynı link Hotfile,ve baktım linkler sapasağlam,nasıl indireceğin konusunda ise 24 partı tek tek indireceksin sonra 1.parta tıklayıp klasöre çıkar dersin tek bir klasör çıkacak içinde ise bir tane iso uzantılı dosya,hangi yazdırma programını kullanıyorsan kalıbı diske yazdır deyip,isonun yerini göstereceksin,eğer yinede yazdıramazsan hangi programı kullanıyorsan yaz,resimli anlatım vereyim ...
Bu dvd ile format atarken sana kurulum sırasında hangi sürümü yükleyeceğini soracak istediğini yükleyeceksin resimdeki gibi:
Hem de bu Dvd'de yer alan tüm sürümler oynanmamış,orjinal sürümdür,içinden crack çıkar büyük ihtimal ama çıkmazsa iste ben ulaştırırım sana ...