Windows XP görünümünüzün Windows 7'ye benzemesini ister misiniz?

ercan08

Uzman üye
17 Tem 2010
1,518
1
sözün bittiği yerden


TANITIM / INTRODUCTION

14y4n68.png



Windows XP görünümünüzün Windows 7'ye benzemesini ister misiniz? Bu arayüz değiştirme paketi ile Windows XP kullandığınızı kimse farkedemeyecek... Neler Değişiyor? Açılış ve giriş ekranı, Windows stilleri, Masaüstü ve ikonları, Araç çubuğu ikonları, Sistem çubuğu ikonları, Duvar Kağıtları, Media Player arayüzleri ve çok daha fazlası.



zswzle.gif



"Transform Windows XP and Server 2003 to work like Windows 7 in few minutes and "
Seven Transformation Pack gives to your Windows XP system the fresh and cool look of Microsoft's new operating system: Windows 7. The pack changes most of the system icons, skins and toolbars and also adds new enhancements to your desktop such a you can free download Seven Transformation Pack 4.0 now.



Dosya Türü / File Extension: RAR
Dosya Boyutu / File Size: 27 MB
Dosya Şifresi / File Pass: Yok / None
Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: Avast,Avira Antivir 9.0,Norton 2011


28qpvlw.jpg

https://tik.lat/c5hA5
veya
https://tik.lat/7IPMA
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.