Windows xp karşılama ekranıı acil pls!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SNGL_07

Üye
20 Ağu 2010
74
0
30
ANTALYA
Merhabalar... Bilgisayar karşılama ekranına gelmiyor. Bilgisayarın açıldığı an siyah ekranda özelliklerin olduğu ekranda takılı kalıyor. Format esnasın da bile gelmiyor! Biostan sata ide ayarlarını yaptım yine de başaramıdım nasıl yaabilirim acil lütfen!
 

ChenK

Katılımcı Üye
23 Nis 2011
493
0
Sen format at yine format kesin çözümdür her zaman baktım ben farklı siteleler ama bişey bulamadım format atmak yine en iyisi
 

candostt

Katılımcı Üye
23 May 2010
418
0
istanbul
masapc masa üstümü laptop mu hangisi tahminim bios ayarları kurcalanmış olabilir aynı olayı bende yaşadım biosdan çözdüm işi ve format attım bios ayarlarını bir düzenle bakalım sonuç alcaksın eminim..
 

azedegkhn1

Yeni üye
17 Ağu 2011
4
0
kasanın içindeki bios pilini ters çevir pc yi çalıştır biosu sıfırlıcaktır(sonra tekrar düzeltmeyi unutma ayarlarını kaydetmez).eğer aynı sorunu yasıyorsan format atman lazım malesef.
 

YoUngCrUel

Katılımcı Üye
9 Ağu 2011
811
0
İstanbul
Ya demişsinizki tarihi geri göneder adam elki açmadı geri dönme ayarlarını açılması lazım.dostum format atarken karşılama ekranı gelmez format ekranı gelir sürekli f8 ve 9 a bas ..Veya tenik servise gerit biosla oynamanı tavsiye etmem örnk: 5 tllik sorun 50 tl olmasın başına
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.